Zaty's FotoPage
The best camera in the universe is our eyes!!Allah is da greatest creator...
By: zaty ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 1-Apr-2008 05:27 Email | Share | | Bookmark
Balai seni lukis negara (Pameran Seramik seluruh Asia)

side by side
Manusia tak pernah lari dari membuat kesilapan..kesilapan yang kita lakukan akan mematangkan kita..paling penting apabila kita sudah lari jauh dari Allah.. kembalilah semula padaNya..Agar kita tak tersasar jauh dari jalanNya..



Friday, 11-Jan-2008 19:53 Email | Share | | Bookmark
Eye on Eye

kalo eye on eye bentuk cmni macam ne yek??boleh pusing tak?
structure die
hmm
View all 6 photos...
Ni amik gamba kat eye on eye Malaysia..pegi sebelum mak ngn ayah aku gi haji..kateNye saje2 je nak bawak anak2 pi jln2.yela nanti 1 bulan setengah tak jumpe diaorg lagi.hehehe












Monday, 10-Dec-2007 15:27 Email | Share | | Bookmark
singaporean trip

Clarke Quay Shop
Esplanade
Forbidden city
View all 12 photos...
Salam...Baru dpt update singapore nye gamba..huhu


Singapore skycrapers


guess what????downtown east wall...





"Di dalam cahaya yang gelap itu pasti ada cahaya yang menerangi kegelapan..begitulah jua dengan hati..jika ia gelap ia akan mati..tapi jika ada cahaya yang menerangi nya ia akan terus hidup dengan cahaya hidayah dariNya"..


Sujud menghadap Allah yang Esa..pasti menjadi suatu saat yang amat berharga jika khusyu' itu ada bersama kita...


Esplanade...cm durian yang besar terapung kat atas air..hehe


One day I will be here????


Monday, 23-Jul-2007 08:02 Email | Share | | Bookmark
Barang2 yang ade kat sekitar rumah aku...unik sungguh

roda lame
Tingkap usang berwajah baru
vandalisma..
View all 12 photos...
Salam.hihi...amik gamba ni mase tengah boring buat keje umah..pastu menghilangkan tension ngan ambik gamba...sume yg aku amik ni cam gamba tak penting mungkin bagi korang..tapi bende2 ni penting sebenarnye dalam kehidupan... cam kite tengok tahi2 lembu yang selalu ade kt tepi jalan, or maybe kat kampung korang..bile terpijak rase cam nak marah sume lembu2 kat kampong..tapi tahi2 lembu ni la yang suburkan tanaman..mmm..kalo ade pokok durian yg tak tumbuh2 lagi..aaa.tahi lembu ni la yang bagi die tumbuh subur..So banyak bende dalam hidup kita ni kita anggap remeh dan selalu kita abaikan..tapi guess what?kalo cek balik..bende2 tu la yang penting untuk kita teruskan kehidupan..Allah takkan jadikan sesuatu bende tu for nothing .



Tingkap usang berwajah baru...



Mop


Thursday, 14-Jun-2007 09:59 Email | Share | | Bookmark
Besarnya kekuasaan Allah....

aku pencinta bunga
This is my pinky!
Daun kangkung..
View all 6 photos...


Queen of the Jungle



green with pink?



Guess what? Tanah kat Kaed


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net